trenutak koji nikada nije zaboravila

Odrekla se dece zbog jedne vrlo potresne priče: Zašto se Ružica Sokić nikada nije ostvarila kao majka?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

totalna glupost

05-01-2018 14:14h
toliko nas je imalo nesrecno detinjstvo. nije samo ona iz te generacije. jednostavno zena nije mogla imati decu.

nista lakse vec stancovati

05-01-2018 18:16h
@totalna glupost
Nije svakom svrha zivota razmnozavanje.

Sone

05-01-2018 19:11h
Svaka normalna osoba koja voli svog partnera,ako se vole i imaju zdravlje ce teziti da imaju potomstvo.Ovaj razlog da nema decu jer je odrastala u veoma teskim uslovima je cista glupost i razmazenost ali svako ima pravo da upravlja svojim zivoto kako hoce.

ne delim tvoje misljenje

05-01-2018 22:08h
@Sone
Gajiti decu kako to vecina cini, sa moje tacke gledista
nije ni dobro ni fer prema deci.
Gajiti ih onako kako deca trebaju da se gaje... prevelika je zrtva.
Nazalost najcesce pogresni ostavljaju svoje gene covecanstvu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: