Hakerski napad na Sergeja Ćetkovića

0
Fanovi Sergeja Ćetkovića obavestili su njegov menadžment da su nepoznati hakeri napali pevačevu oficijelnu stranu na Facebook-u
foto: promo
foto: promo

Fan strana Sergeja Ćetkovića je do sada imala preko 200.000 prijatelja koji su se ovim putem informisali o poslovnim planovima svog miljenika.

- Kada se pronela vest da će Sergej održati turneju u Srbiji i koncert u Beogradskoj areni, stranica je poludela: imali smo dnevno ogroman broj prijava i upada. Svi su želeli informaciju više! U jednom momentu neko nam je izbrisao tadašnje profile kojima smo ažurirali stranicu. Pisali smo i Facebook administratorima, ali nismo dobili nijedan odgovor. Zbog nemogućnosti upravljanja tom stranom mi smo napravili novu http://www.facebook.com/pages/Sergej-Cetkovic/167305243280806 koju ćemo svakodnevno ažurirati i informisati fanove o svim Sergejevim gostovanjima, a posebno o koncertu u Beogradskoj areni – rekla je Danka Stanić, moderator foruma zvaničnog Sergejevog sajta.

Sergej Ćetković i njegov prateći bend održaće koncert prvi put u Beogradskoj areni, u petak, 10. decembra 2010. godine sa početkom u 20.30 časova, i time proslaviti svoj značajan jubilej – deceniju svog profesionalnog rada, a ujedno i koncertno promovisati svoj novi CD 2 minuta.

makonda-tracker