problemi

Ovakvom početku godine najmanje se nadala: Ksenija Bujišić na meti opsednutog dečka (FOTO)

0

Voditeljka Ksenija Bujišić koja se prethodne godine borila sa anoreksijom, na samom početku ove godine susrela sa novim problemima. Odlučila je da se obrati javnosti i sve iznese.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, dečko koji je mesecima proganja napravio je veliku pometnju.

 

 

Nije se samo zbog Veljka Ražnatovića povukla iz javnosti: Ksenija Bujišić o ozbiljnoj bolesti (FOTO)

 

Kako su mnogi objavili da je bivša devojka Veljka Ražnatovića objavila sliku svog novog dečka, ona je odlučila da to demantuje i otkrije javnosti kroz šta je prošla.

 

"Društvo, pre svega srećna Nova godina! Želim vam sve najlepše u ovoj novoj-budite zdravi i srećni.

 

A post shared by Ksenija (@ksenijabujisic) on

-U poslednjih 24 sata nisam imala pristup svom nalogu, jer je bio hakovan od strane dečka koji je opsednuti fan i mesecima me proganja. Izvnjavam se ako je neko od Vas dobijao bilo kakve poruke ružnog i nepristojnog sadržaja, jer to nisam slala ja već dotični dečko koji je čak postavio i sliku i na taj način Vam se obratio.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

foto: Instagram/printscreen

-Znate da jako retko koristim svoj profil za ovakve situacije, ali prosto nemam drugog načina da se izvinim i "operem" sebe od bilo kakvog nekulturnog sadržaja koji ste dobijali sa mog naloga", napisala je Ksenija.

 

Ona se zatim obratila i svim medijima kako bi demantovala vesti o njenom novom dečku.

 

"Što se tiče portala koji su napisali da sam predstavila svog dečka, po prvi put u životu moram da demantujem vest, jer fotografija koja je postavljena nije nastala sa dočeka niti je on moj novi izabranik, već samo fan koji je iskoritio momenat gde smo oboje bili na istom mestu u isto vreme, te kao i mnogi prišao i zamolio me da se slikamo.

 

Izvinjavam se svima još jednom, ali zaista nisam znala da jedan opsesivni ludak može da ode ovako daleko", napisala je Ksenija.

 

 

makonda-tracker