Tina Nouls: Nije Bijonse trudna, već ja

0
Majka pop zvezde Bijonse, Tina Nouls, demantovala je vest o tome da je njena ćerka u drugom stanju, o čemu su ovih dana pisali svi svetski tabloidi
foto: BANG
foto: BANG

Otkako su se r’n’b diva Bijonse i njen izabranik reper Džej Zi u aprilu 2008. godine zavetovali jedno drugome na večnu vernost, u štampi se svakih nekoliko meseci pojavi informacija da je tamnoputa pevačica u drugom stanju. I ovoga puta, Bijonsina majka i menadžerka Tina Nouls, istupila je u javnost kako bi u ćerkino ime porekla neistine koje novinarima plasiraju najčešće upravo najbliži prijatelji ovog poznatog bračnog para.

- Istina leži u tome da nije Bijonse ta koja je trudna. Ja sam! Šalim se, naravno. Meni je pedeset i šesta. Ne, te vesti nisu tačne. Barem ne zasad. Kada bi uzeli u obzir sve glasine koje su na tu temu kružile, do sada bi trebalo da imam već petoro ili šestoro unučadi – dala je zvaničnu izjavu Tina Nouls, dok za to vreme prijatelji i kolege ovo dvoje muzičkih zvezda svoje poruke sa čestitkama i dalje šalju putem raznoraznih medija.

makonda-tracker