sve je već isplanirano

Ako mi zdravlje to dozvoli, 2018. godina je rezervisana za treće dete: Jelena Karleuša iskreno o proširenju porodice (FOTO)

0

Nakon mnogobrojnih spekulacija, poznata pevačica je otvoreno progovorila o svim izazovima u godini koja je pred nama. 

foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Popoularna pevačica je u prvom intervjuu ove godine otkrila kako je izgeldao njen porodični doček. Kao i svake godine, Jelena Karleuša je rešila da ne radi za doček, jer je to, kako kaže, jedan od retkih trenutaka kada cela porodica može da bude na okupu, a ona ne želi da ga propusti.

 

Najluđu noć ne provodi radno: Jelena Karleuša donela odluku koja će vas garantovano oduševiti

 

Atina i Nika su unapred pripremile svoju listu želja za Deda Mraza, a Jelena Karleuša kaže da svojim mezimicama ne ispunjava baš svaku želju, već samo ono što je realno.

 

One su napisale pismo Deda Mrazu i tu su bili neki neverovatni zahtevi! Počele su sa “ajfonom iks”, pa sam odmah dopisala da Deda Mraz to neće stići da donese, da se to nikako neće desiti. Druga opcija su bile neke “namsi”… To sam dopisala u pismu, da je to Deda Mraz našao i da stiže, i to su dobile", otkrila je Jelena Karleuša.

 

Iako, mnogi smatraju da je i sama pevačica vrlo neskromna, Jelena otkriva koja je bila njena želja u ponoć.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


 

Ja nisam imala nikakve želje, kada je reč lično o meni, i mislim da je to najveća životna radost i zadovoljstvo; kada su sve tvoje želje manje-više ostvarene i da se uvek vezuju za tvoje bližnje, a ne za tebe samog. Naravno, želim da mi porodica bude zdrava, majka koja je bila bolešljiva u poslednjih par godina, da se to reši, Duško da nema povrede, Atina i Nika da mi budu i dalje ovako dobre devojčice, divne, lepo vaspitane, odlične u školi i to je otprilike to."

Poslednji selfi u 2017: Jelena Karleuša je ovom fotografijom za 20 minuta prikupila više od 20.700 lajkova!

 

Kako su njeni obožavaoci imali prilike da vide spektakularnu toaletu, Jelena tvrdi da se ovakav autfit imala samo za potrebe fotografisanja, a da je Novu godinu dočekala u potpuno opuštenom izdanju.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Ja sam se lepo obukla, pristojno za slikanje pored jelke sa porodicom. Odmah posle toga svi smo se poskidali u pidžame i u trenerke i tako smo dočekali Novu godinu. Opušteno, kul, moja porodica, Duškova porodica, svi moji prijatelji, Duškovi…", kaže Karleuša i dodaje: 

Čak dva puta ste mogli da je vidite u istoj odeći: Jelena Karleuša otkriva da joj je 2017. godinu obeležio ovaj stajling (FOTO)

Svi smo bili na okupu! Bilo je super. Klopali smo, gledali TV, slušali muziku… Stvarno, onako, kako treba. Bez haosa, bez buke, bez milijardu ljudi, bez toga da me neko prozove da moram da izađem na binu. Ja skoro pa nikad nisam radila za Novu godinu, ali to je meni nekako užasno, da i u novogodišnjoj noći ja moram da radim za nekoga."

 

Poznata pevačica progovorila je i o svojim planovima za 2018. godinu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Tu su svi veliki planovi. Ne jedan koncert nego planiramo nove pesme i veliku, mamutsku turneju. Ne samo veliki koncert u Beogradu, nego po svim velikim gradovima u regionu – do Sofije, Istanbula… Nove pesme, puno nastupa, da privedemo takmičenje "Zvezda Granda" kraju… Možda se desi, ako zdravstvena situacija dozvoli, i treće dete."

Karleuša je otkrila i šta sebi najviše zamera u 2017. godini

 

Možda to što sam nabacila 6-7 kilograma… Ali, potrudiću se da to… Mislim, potrudiću se… Ako uspem, uspem. Ako ne – sorry, bitches!"

 

makonda-tracker