ko bi rekao?

Nekada milioneri, a danas na rubu bankrota: Holivudski šmekeri koji troše više nego što zarađuju

0

Oni su slavni glumci, veliki zavodnici, poznati šmekeri i - totalno su bez para.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Džoni Dep

 

Žene širom sveta uzdišu kada na ekranu ugledaju Džonija Depa. Lep, uspešan, slavan, mnogi misle i da je bogat, ali istina je potpuno drugačija. Naime, kako prenose svetski mediji, poznati srcelomac je do nedavno živeo sa "džeparcem" od dva miliona mesečno. Međutim, ubrzo se našao u problemu kada je shvatio da mu novac "curi i nestaje". Tada se suočio i sa istinom da je dužan za porez oko 40 miliona dolara.

 

foto: Profimedia

Slavni Dep je potom odlučio da tuži svoje menadžere jer su mu loše vodili finansije. Lepotan se suočio sa novim problemom prilikom razvoda od Amber Herd, koja ga je olakšala za još pet miliona dolara.

Naravno, tu treba dodati i činjenicu da Dep nikad nije štedeo, već je trošio vrtoglave sume na vino i luksuzna putovanja.

 

 

Nikolas Kejdž

Čuvenom oskarovcu Nikolasu Kejdžu saldo na tekućem računu nije na zavidnom nivou. Iako neumorno radi poslednjih 15 godina, što mu je donelo više od 150 miliona dolara, poznati glumac je u dubiozi. Naime, njegov životni stil mu ne dozvoljava da nešto uštedi. Kako pišu mediji Kejdž je skoro sav zarađen novac spiskao na vile, jahte, automobile... Gomilu novca dao je i na retke životinje, pa u svojoj kolekciji ima i dve otrovne albino kobre.

 

foto: Profimedia

Svojevremeno je kupio i ostrvo i ukletu kuću, a ne zna se koliko je tačno miliona dužan državi na ime poreza.

Da ne zna da se suzdrži od bacanja novca na gluposti govori i činjenica da je za prvo izdanje stripa "Supermen" izdvojio čak 1,5 miliona dolara.

 

Čarli Šin

Čuveni zavodnik iz serije "Dva i po muškarca" koji je uzimao 1,8 miliona dolara po epizodi na korak je od prosjačkog štapa. Prvo je svojim razmaženim i nedoličnim ponašanjem proteran sa serije što mu je onemogućilo ludački priliv novca. Sve uloge koje je dobio nakon toga nisu bile ni približno tako dobro plaćene. Ipak, Šin je i dalje nemilo trošio na žene, piće i drogu, a onda se dogodilo nešto što ga je finansijski uništilo.

 

foto: Profimedia

Naime, glumac je saznao da je HIV pozitivan, te je morao da kešira milione kako se to ne bi otkrilo. Kada je ostao bez novca izašao je pred kamere i priznao da boluje od HIV-a.

 

 

makonda-tracker