blista!

Nasmejana ušla u osmi mesec: Miljani Gavrilović trudnoća protiče nezaboravno (FOTO)

0

Jedna od najlepših domaćih glumica sitno broji do najlepšeg trenutka u svom životu.

foto: Vladimir Vučković
foto: Vladimir Vučković

 

Dvadesetdevetogodišnja Miljana Gavrilović, koju smo zavoleli zbog njenih uloga u serijama Folk i Sumnjiva lica, ne eksponira se previše javnosti, pa su njeni obožavaoci bili prijatno iznenađeni kada su saznali da će lepa glumica postati mama.

 

Ona i njen verenik Miloš Ivović trenutno čekaju svoje prvo dete, a kako smo otkrili prilikom Miljaninog gostovanja u emisiji 150 minuta početkom decembra - ona se oseća sjajno! Glumica je istakla da joj je veći deo trudnoće prošao brzo, budući da je dosta radila i putovala i gotovo do ulaska u sedmi mesec igrala čak i u dečijim predstavama.

 

 

Sada, kada je na početku osmog meseca trudnoće, ova šarmantna Leskovčanka izgleda lepše nego ikad, a njen prepoznatljivi osmeh je, čini se, još veseliji.

 

 

 

Miljana je, iako nije previše aktivna na društvenim mrežama, pre nekoliko dana pružila obožavaocima priliku da otkriju kako ona izgleda u poslednjim nedeljama drugog stanja. Glumica je, naime, objavila dve fotografije za koje je pozirala s Dragim i Žikom Jelićem iz legendarne Yu Grupe, koji su Miljani i njenim kolegama ulepšali veče u kojoj je igrana tradicionalna novogodišnja predstava Brod plovi za Beograd.

 

 

makonda-tracker