novi život

Deset godina nakon tragične pogibije Tošeta Proeskog njegova menadžerka ni ne pomišlja ne estradu

0

Od prerane i tragične smrti makedonskog pevača Tošeta Proeskog, njegova menadžerka Ljiljana Petrović se povukla iz sveta estrade i počela je da se bavi sasvim drugom vrstom posla

foto: Kurir
foto: Kurir

 

Danas je Ljiljana vlasnica najveće plantaže lavande u regionu.

 

Na više od 30 hektara zemlje u okolini Niša zasadila je 600.000 biljaka originalne francuske lavande, koja se koristi kao podloga svih parfema, a odnedavno je na svojoj plantaži posadila i smilje.

 

Nakon Tošetove smrti nudili su joj da bude menadžerka mnogim pevačima, ali ona je uvek odbijala uz objašnjenje da je ona uvek bila i biće samo Tošetova menadžerka.

 

Zbog toga su sve iznenadile spekulacije da će Ljiljana nakon 10 godina od Tošetove smrti postati menadžerka Amaru Jašarspahiću Giletu.

 

foto: azra.ba

Naime, osoba koja se na Fejsbuku već dve godine ljudima predstavlja kao Ljiljana Petrović, osim što je Giletu nudila saradnju, i bez njegovog znanja ugovarala gostovanja u emisijama makedonskih televizija, otišla je toliko daleko da je komunicirala sa svim Ljiljaninim poznanicama i mesecima davala lažne intervjue. Čak je najavila i svoj skori dolazak u Sarajevo.

 

Ljiljana prvi put nakon 10 godina govori za medije i objašnjava ovu nelagodnu situaciju.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani

makonda-tracker