Niggor još jednom dokazao da ima humano srce

Uz podršku Igora Lazića Niggora, Katarine Marković, Marijane Mićić i Tamare Paunović kompanija UniCredit Leasing Srbija donirala je vredne poklone Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju Sremčica,
0
1 / 2 Foto: Promo

Muzičar Igor Lazić Niggor lično je dovezao kamion sa poklonima za decu, a u deljenju poklona su učestvovale i glumice Katarina Marković i Marijana Mićić, kao i manekenka Tamara Paunović.

Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici, kao ustanova socijalne zaštite, zbrinjava i osposobljava decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju sa ciljem socijalne integracije uz podsticanje svestranog razvoja i osposobljanja za što uspešnije funkcionisanje u grupi, porodici i široj društvenoj zajednici.

Kompanija UniCredit Leasing Srbija je uz pomoć svojih poslovnih partnera darovala Domu velike količine hrane i pića, a humanost na delu izrazili su i zaposleni u kompaniji, prikupljanjem određene količine odeće za korisnike Doma. Vredni pokloni dostavljeni su u specijalnom kamionu marke DFACK, koji je kompanija UniCredit Leasing Srbija takođe darovala Domu, kako bi zaposleni u ovoj dečijoj ustanovi mogli na najbrži način da organizuju svakodnevnu dostavu neophodnih namirnica.

makonda-tracker