da li biste vi smeli?

Mnogi su se naježili: Hrabre ćerkice Jovane Pajić učinile nešto što bi se malo ko usudio (FOTO)

1

Popularni pevači i bračni partneri Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković uživaju u porodičnim momentima sa svojim mezimicama, sa kojima su rešili da provedu dan koji će svima ostati u sećanju

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni supružnici rešili su da svoje naslednice Helenu i Đinu odvedu na tradicionalni Novogodišnji vašar, a tom prilikom napravili su interesantnu fotografiju koja je privukla ogromnu pažnju javnosti.

 

Naime, tokom šetnje naišli su na pravu atrakciju, ali samo za one najhrabrije. Reč je o ogromnom pitonu sa kojim su mnogi posetioci sajma bili u prilici da se fotografišu, a među njima je bio i poznati par sa svojim ćerkicama.

 

Dok se Sale držao po strani, Jovana je hrabro stavila zmiju oko svog vrata, a malena Helena, ne skidajući osmeh s lica, obema rukama pridržala je ovu opasnu životinju.

 

Jovana Pajić sasvim slučajno zabeležila je nešto neverovatno: Malena Helena je ovim potezom osvojila i Ivanu Španović (VIDEO)
 

- Tata je najhrabriji! - napisala je u šali Jovana, a fotografija je za kratko vreme izazvala lavinu komentara fanova koji su im čestitali na hrabrosti, ali je bilo i onih kojima se prizor nije previše dopao.

 

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovanapajic) on

Čuvam ti leđa, zauvek: Jovana Pajić rasplakala Srbiju objavom posvećenoj ćerkici (FOTO)

 

- Ne, hvala! Sav sam se naježio! - samo su neki od komentara fanova koji se, po svemu sudeći ne bi usudili da se približe ovoj životinji, iako mnogi upravo ovu vrstu zmije gaje kao kućne ljubimce, tvrdeći da su potpuno bezopasne i veoma plašljive.

makonda-tracker