Detalji najintimnije scene na pozornici

Mirjana Karanović: Tako je zadobio moje poverenje i postao jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala

0

Glumica Mirjana Karanović otkrila je šta je neophodno znati pre nego što se upustite u najintimnije scene na daskama koje život znače.

foto: Adria Media Arhiva
foto: Adria Media Arhiva

Mirjana Karanović i Ermin Bravo svojevremeno su imali pred sobom izuzetno težak zadatak. Naime, glumački dvojac je u "Noževima" morao da savlada fizički vrlo provokativne scene i to na zemlji.

 

foto: Adria Media Arhiva

Radi se o seksu na pozornici. Na bini je zemlja, mi goli i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su sasvim goli. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala", rekla je bez zadrške Mirjana.

Mirjana Karanović prvi put o ljubavnim problemima: Kad volim, ja se razbolim (FOTO)

 

O svojoj bivšoj ljubavi, ona je uvek imala samo reči hvale.

Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu", rekla je ranije poznata glumica.

Inače, njih dvoje su se upoznali pre nekoliko godina kada je hrvatski reditelj Damir Zlatar Frej bio pozvan na sarajevski teatarski festival MESS, da režira Haroverov komad "Noževi u kokošima".

makonda-tracker