BRAK I KARIJERA

Oni mirni i tihi su najopasniji: Jelena Karleuša otkriva kakav je ustvari Duško i zašto započinju svađe (FOTO)

0

JK je otkrila detalje iz bračnog života.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pop diva godinama uživa u skladnom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem

Jelenu Karleušu mnogi doživaljavaju kao opasnu ženu, a ona otkriva da to sve maska.

 

Svi žele njenog supruga, a da li je ona spremna na takvu žrtvu: Jelena Karleuša napušta Srbiju? (FOTO)

 

"Ja samo delujem kao neko ko vodi glavnu reč, ali on je od one opasne fele. Oni mirni i tihi su najopasniji. Ove glasne, burne osobe kao ja, mi smo male mace", rekla je Jelena i otkrila da dolazi i do svađa u braku.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Duško uglavnom mene ignoriše, tako da sam shvatila da kod njega dreka ne prolazi. Da, posotoji svađa, ali posle svađe sve je slađe", otkriva JK. Duško Tošić je prava zvezda u Truskoj gde u klubu "Bešiktaš" igra fudbal.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena je takođe popularna preko, Turci je obožavaju, a čak su dobili i ponudu da snime rijaliti. Ipak Karleuša nije želala rijaliti ni u turskoj produkciji.

 

Jelena Karleuša izjavom o čuvenom naučniku izazvala burne reakcije: Nikola Tesla je imao poremećaj, bio je čudak bez žene!

 

"Ja sam osoba koja nema poroke, ne pijem kafu, ne izlazim, kućni sam tip, jako sam zatvorena, imam mali krug ljudi oko sebe, vrlo sam mirna i uglavnom sam i ne našminakana. To sam ja privatno. Kad god odem u neki šoping gledam samo posteljine i bade mantile, to najviše volim. To mi verovatno podsvest govori "umorna si"", rekla je Jelena u emisiji Exkluziv.

 

 

makonda-tracker