ceo balkan je plakao

Ostavili su praznine koje niko neće moći da popuni: 5 zvezda koje su nas napustile ove godine

1

Godina na izmaku donela je mnogo radosti, ali i mnogo tuge budući da su svet napustili neka od najvećih imena regionalne javne scene.

foto: Fonet, Dragana Udovičić
foto: Fonet, Dragana Udovičić

Većina njih ostavila je dubok trag u regionalnoj umetnosti i istoriji, a jedina dama na ovom tužnom spisku otišla je na vrhuncu svoje slave i prerano ušla u legendu...

 

Smrti zbog kojih je ceo svet plakao: Ove poznate ličnosti su nas napustile u 2017. godini (FOTO)

 

Ljubiša Samardžić Smoki

 

 

Jedan od najvećih umetnika na Balkanu u septembru je izgubio bitku protiv teške bolesti. Smoki nas je napustio u 81. godini, a iza sebe je ostavio brojne filmske i televizijske role, kao i ostvarenja koja je potpisao kao reditelj.

 

Bogoljub Mitić Đoša

 

foto: Vladimir Milovanović

U 49. godini, 22. juna ove godine, šarmantni glumac i humorista, najpoznatiji po ulozi u seriji Porodično blago, preminuo je u svom domu. Javnost je bila šokirana zbog njegovog preranog odlaska, a Đoša je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke.

 

Dona Ares

 

foto: Dragana Udovičić

Azra Kolaković, koja je otpevala hit A to mi nije trebalo, jednu od najpopularnijih pesama na ovim prostorima u proteklih deset godina, dugo se borila protiv kancera. Nije uspela da dobije ovu bitku - preminula je 2. oktobra 2017.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Predrag Cune Gojković

 

foto: Dragana Udovičić

Čovek koji je svojim glasom obezbedio da pesme Janičar, Ljubav mi srce mori i Kafu mi, draga, ispeci postanu besmrtni hitovi srpske muzike napustio nas je u 85. godini - nakon čak sedam decenija neverovatne karijere!

 

Slavna glumica ipak nije uspela da pobedi rak: Preminula dama uz koju smo se smejali i plakali!

 

Miki Jevremović

 

 

Početkom godine, svet je napustio najpopularniji šlager pevač na prostorima bivše Jugoslavije. Sedamdesetpetogodišnji pevač doživeo je moždani udar, nakon čega je završio u komi. Jevremović je iza sebe ostavio neke od najvećih hitova u istoriji domaće muzike - Ako jednom vidiš Mariju, Pijem, S kim si sada kad je tužno vreme...

 

makonda-tracker