bravo!

Željko Joksimović četvrti put napunio Sava centar

0

Spektakularnim koncertom "Dva sveta", četvrtim u decembru u Sava Centru, Željko Joksimović je ponovo potvrdio epitet jedne od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, priredivši novo veče za pamćenje. Bilo je to veliko finale u Beogradu sa postojećim repertoarom iz projekta koji nosi naziv po jednoj od čuvenih pesama Tome Zdravkovića "Dva smo sveta različita"

foto: Luka Pilipović
foto: Luka Pilipović

.

Novogodišnja, praznična atmosfera, pozitivna energija u dvorani, odličan bend "Kapital sving orkestra" i sjajna muzika uticale su na to da ovo bude jedan od najboljih nastupa Joksimovića u poslednje vreme.

 

foto: Luka Pilipović

Za sledeću godinu najavljene su nove pesme u sving aranžmanima, i brojna druga iznenađenja, na radost sve većeg broja publike koja uživa u ovakvim ritmovima.

 

foto: Luka Pilipović

Među gostima na koncertu se pojavio i predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, koji se sa Joksimovićem sreo i dan ranije, u Banjaluci, na humanitarnom događaju "S ljubavlju hrabrim srcima" posvećenom mališanima obolelim od retkih bolesti.

 

foto: Luka Pilipović

Biti human je naša obaveza. Drago mi je da sam bio deo takvog događaja, gde je i Republika Srbija učestvovala i pomogla sa velikim sredstvima. Hvala predsedniku Dodiku, čoveku koji stoji iza celog tog humanitarnog događaja, što je našao vremena da dođe i večeras na moj koncert. Hvala i publici na divnom prijemu i sjajnoj energiji. Četiri vrhunska koncerta u Sava Centru, u roku od mesec dana, je nešto na šta sam posebno ponosan," rekao je Joksimović.

 

foto: Luka Pilipović

Narednih dana Željka čekaju nastupi u Opatiji, Dubrovniku, dok 31. decembra ima koncert na Jahorini ispred hotela Bistrica, gde će biti upriličen veličanstven doček Nove godine. Dan kasnije, Joksimović nastupa u Tivtu.

 

 

makonda-tracker