Spektakl za Beograđane

Spektakl za Beograđane: Haris Džinović i prehlađen oduđevio publiku

0

Čuveni muzičar Haris Džinović razgalio prepun Sava centar i uprkos prehladi skoro tri sata držao publiku na nogama uz svoje najveće hitove

foto: Promo
foto: Promo

 

Da sa punim pravom nosi epitet legendarnog pevača, Haris Džinović dokazao je i sinoć na svom tradicionalnom prednovogodišnjem koncertu u Sava centru, gde je napravio žurku za pamćenje.

 

foto: Promo

Spektakularni nastup počeo je svojim velikim hitom „Ostariću neću znati“, a publika u prepunoj velikoj dvorani Sava centra već na prve taktove skočila je na noge i u naredna skoro tri sata sve vreme pevala i igrala sa omiljenim pevačem uz njegove najpoznatije numere.

 

foto: Promo

Iako je pred sam koncert priznao kako ga muči prehlada, Haris nije skrivao kako njegovi fanovi svojim aplauzima neretko uspevaju da mu odagnaju sve probleme i baš kako se nadao zahvaljujući sjajnoj atmosferi sve vreme nastupa pevao je svojim raskošnim glasom bez imalo poteškoća.

 

 

foto: Promo

Iz prvog reda, Džinovića je pratila i podržavala supruga, dizajnerka Melina Džinović, kojoj je pevač otpevao nekoliko svojih hitova, dok su njihova deca kao i nekoliko prethodnih godina bila skrivena od medija.

 

foto: Promo

 

foto: Promo

 

makonda-tracker