Neočekivani odgovor

Polusestra buduće vojvotkinje od Saseksa u verbalnom napadu na princa Harija: I Megan ima veliku porodicu, da se razumemo...

0

Megan Markl najradosniji praznik provela je u kući budućeg supruga princa Harija, zajedno sa ostalim članovima kraljevske porodice. Hari je istakao kako su najdragocenije trenutke proveli sa njegovim bratom, snajkom i njihovim mališanima, te kako se Megan fino ušuškala u tu atmosferu, po prvi put u životu.

foto: Profimedia, Youtube Screenshot
foto: Profimedia, Youtube Screenshot

Bilo je raznih poroičnih običaja koje je princ morao da pojasni budućoj supruzi, ali nije mario za to, već je uživao u svakom trenutku. Ona se sjajno snašla, te će čitavo iskustvo pamtiti po dobru.

 

Prvi put je osetila porodicu koju nikad nije imala: Princ Hari otkrio kako je Megan Markl prihvaćena od strane kraljice Elizabete na božićnoj večeri (FOTO)

Naša porodica broji mnogo članova. Ona se odlično snašla, sve je proteklo u najboljem redu. Mislim da je ovakva porodica zapravo porodica kakvu ona nikada nije imala", rekao je između ostalog princ Hari, razgovarajući na temu proslave praznika.

Ovaj komentar mnogi nisu shvatili kako treba, posebno polusestra gospođice Megan Markl, Samanta. Čim je čula da je kraljevska porodica kakvu Megan nikada nije imala, rešila je da istakne detalje koje mnogi nisu znali, kako bi ispravila stvar. Naime, buduća vojvotkinja takođe dolazi iz velike porodice.

 

Da li se to Megan Markl rugala kraljici Elizabeti? Ovaj potez buduće princeze neće proći nekažnjeno (FOTO,VIDEO)

Znate, ona je iz takođe velike porodice. Uvek smo bili uz nju. Kad su se tata i Dorija razveli stvorili smo takvu situaciju kao da Megan ima čak dve kuće. Sestra, brat, tetke, teče, ostali rođaci i naravno 'lepak koji nas sve spaja', naš otac, čovek koji je spreman sve za nas da da. Uvek je imala veliku porodicu, a samo srećnom udajom će je proširiti", bio je Samantin komentar.

Sa druge strane, javnosti je poznato da je Megan kao mala bila izložena velikoj dozi rasizma od strane nekih svojih starijih rođaka. Sa polusestrom Samantom, koja je 17 godina starija od nje, nema "najčistiji" odnos. Ona je bila jedna od "najglasinijih" od trenutka kada se pročulo za kraljevsku veridbu. Ona je bila ta koja je Megan okarakterisala kao bezobzirnu i hladnu, te je optužila da je sve zaboravila kada se probila u Holivudu.

 

foto: Profimedia

Iz tog razloga, javnost se par dana nakon praznika skoncentrisala na sledeću informaciju:

 

Princ Hari na radio intervju, gde je razgovarao o porodičnoj proslavi na kojoj je Megan prisustvovala, stigao je u 6 sati ujutru. Iako nije veliki ljubitelj jednog od najpoznatijih toplhi napitka na svetu, ovoga puta priklonio se trendu.

Sada mi je jasna poenta kafe", priznao je princ, te svima prisutnima izmamo osmeh na lice.

makonda-tracker