prelomio

Ako je to selidba, onda neka bude da se selim tamo: Miroslav Ilić doneo važnu odluku u životu (FOTO)

0

Miroslav Ilić kaže da nije bilo dugog premišljanja, te da je rešio da Beogradu konačno kaže zbogom. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Miroslav Ilić rešio je da nakon 50 godina napusti Beograd i vrati se u Mrčajevce, saznaje Kurir.


Iako se kretala u krugovima rokera novog talasa: Jedna od najcenjenijih glumica kao Devojka iz grada koju je zavoleo Miroslav Ilić (FOTO)


Legendarni pevač planira da renovira kuću pokojnog oca Živote u rodnom selu, gde će od početka 2018. godine živeti sa suprugom Gordanom.

Miroslav redovno obilazi rodno selo, tamo se najprijatnije i najspokojnije oseća. Svaki veliki praznik obeležava upravo tamo, pa će Badnji dan i Božić s porodicom provesti u Mrčajevcima, uz tradicionalne običaje. Boravak će iskoristiti da angažuje majstore kako bi preuredio dom jer bi već u martu trebalo da se preseli. Oko toga nema mnogo posla jer Gordana vodi računa o svemu, ništa nije zapušteno. Ilić je navikao na beogradski način života, ali zavičaj mu mnogo nedostaje. Tamo se oseća kao svoj na svome, a meštani ga obožavaju. Svi ga doživljavaju kao velikog prijatelja, niko nema utisak da je poznata ličnost jer se nije promenio ni uobrazio", otkriva naš izvor i dodaje da Slavuj iz Mrčajevaca neće prestati da radi iako će mnogo više vremena provoditi u zavičaju.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker