Ana Stanić i Momčilo Lavrnić: Zajedno u budućnost

0
Sedam dana nakon što su se u jednom fruškogorskom manastiru obavezali na večnu ljubav i vernost, lepa pevačica Ana Stanić i markantni preduzetnik Momčilo Lavrnić sudbonosno da izgovorili su i pred matičarem

Pop pevačica Ana Stanić (34) izgovorila je u subotu, 16. oktobra, sudbonosno da svom izabraniku, preduzetniku Momčilu Lavrniću (38), s kojim je u vezi tri i po godine.

Sedam dana pre polaganja bračnih zaveta, u jednom fruškogorskom manastiru Ana i Momčilo priredili su intimno crkveno venčanje kojem su prisustvovali samo njihovi kumovi i najbliži članovi porodice. Tom prilikom poznati supružnici razmenili su prelepe burme od belog zlata. Bračni par Lavrnić je za kumove odabrao svoje dugogodišnje i proverene prijatelje, pa je glumica Katarina Radivojević bila Anin, a bivši košarkaš Dragan Tarlać, čija je supruga Marija Anina dugogodišnja prijateljica, Momčilov svedok.

Mladenci su kao idealno mesto za svoje venčanje odabrali lokaciju među oblacima, restoran na dvadeset i petom spratu PC Ušće, odakle panorama centra prestonice i Novog Beograda izgleda gotovo nestvarno.

 

Nikola Rumenić

Sve o venčanju Ane Stanić i Momčila Lavrnića, kao i set ekskluzivnih fotografija sa ceremonije, potražite u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 19. oktobra.

makonda-tracker