MTV i fond Ana i Vlade Divac zajedno organizuju koncert Dankana Šeika

0
U okviru zajedničke akcije Fonda Ana i Vlade Divac i MTV-a 17. oktobra biće održan humanitarni koncert Dankana Šeika, američkog pevača i kompozitora, u Beogradskoj filharmoniji sa početkom u 17 časova

Svi zainteresovani koji žele da isprate koncert poznatog muzičara mogu da kupe karte po ceni od 1.000 dinara na blagajni Beogradske filharmonije na dan koncerta, i na taj način postanu deo tima Možeš i Ti koji prikuplja sredstva za stambeno zbrinjavanje izbeglih i raseljenih porodica koje žive u kolektivnim centrima.

Dankan Šeik, proslavljeni američki kompozitor, autor je muzike za kultnu Brodvejsku predstavu Buđenje proleća, koja će gala premijeru srpske verzije mjuzikla imati 15. oktobra, u Beogradskom dramskom pozorištu sa početkom u 20 časova. Zbog velikog interesovanja, reprizni termini predstave zakazani za 16. i 17.oktobar su već rasprodati, a Dankan će između dva reprizna termina prirediti humanitarni koncert u Beogradskoj filharmoniji kako bi podržao inicijativu MTV-a i Fonda Ana i Vlade Divac.

Osim kupovine karata za humanitarni koncert, svi posetioci mjuzikla Buđenje proleća imaće priliku da se 16. i 17. oktobra uključe u akciju Možeš i Ti slanjem SMS-a na brojeve: Vip 6012, Telenor 6312 i Telekom 6412. Vrednost SMS poruke je 100 dinara za mreže Vip i Telekom, i 100 dinara plus porezi za Telenor mrežu.

- Prošle godine sam prvi put posetio Beograd i zaista sam uživao u ukazanoj dobrodošlici. Kada su me kontaktirali prijatelji iz MTV Adrije i Beogradskog dramskog pozorišta da dođem na premijeru mjuzikla Buđenje proleća odmah sam prihvatio poziv. Posebno mi je drago što smo u isto vreme u mogućnosti da podignemo svest građana i obezbedimo pomoć izbelicama u Srbiji. Takođe se radujem što ću pogledati srpsku verziju našeg mjuzikla - izjavio je Dankan Šeik.

makonda-tracker