predivno

Svaki član porodice ostavio je poseban pečat na dekoraciji: Novogodišnja jelka u domu Jelene i Novaka Đokovića je ove godine stvarno posebna (FOTO)

1

Jelena se posebno postarala oko dekoracije, a novogodišnja jelka u njihovom domu izazvala je burne reakcije. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako se ostvarila kao majka po drugi put, Jelena Đoković ne krije da dvoje dece donose duplo više obaveza.

 

Uvek je plenila prirodnim izgledom, a sada se odlučila za nešto sasvim drugačije: Jelena Đoković u izadanju koje ćete dobro zapamtiti (FOTO)

 

Ipak, mnogobrojne obaveze nisu prepreka prazničnom ukrašavanju doma, a Jelena Đoković je nedavno otkrila neodoljive detalje prazničnog raspoloženja u njihovom malenom carstvu.

 

Iako je nedavno putovala sa suprugom, Jelena je pronašla vremena i da se pozabavi novogodišnom jelkom koja je, složićete se, pravo osveženje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

foto: Profimedia

 

Pored zanimljivih ukrasa kao što je neodoljiva veverica, veliki crveni svetovi i mnoštvo anđelčića, Jelena se postarala da svaki član porodice dobije svoj pečat. Reč je o neodoljivim ukrasima sa njihovim imenima, a pored Tare i Stefana, na jelci su se našla i imena njihovih kućnih ljubimaca.

 

Došao sam kod roditelja, plakao i nisam želeo da nastavim dalje: Novak Đoković iskreno o teškom trenutku (FOTO)

 

Jelena je ovom prilikom otkrila i svoje želje za praznike, a to su ljubav, zdravlje, mudrost i sreća. Šta više možete očekivati? 

 

 

makonda-tracker