46.000 lajkova za dva sata

I najverniji fanovi kažu da je ovo previše: Robi Vilijams čestitao Božić kao od majke rođen - i posvađao pratioce! (FOTO)

0

Jedan od najatraktivnijih muškaraca na svetu odlučio je da obožavaocima čestita praznik fotografijom za koju je pozirao bez imalo odeće...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski pevač Robi Vilijams poznat je po tome što nije stidljiv kada treba da pokaže telo, ali i kada baš i ne mora - više puta smo imali priliku da ga vidimo obnaženog u različitim situacijama.

 

Mnogo je ozbiljnije nego što ste mislili: Robi Vilijams svoju životnu bitku vodi daleko od očiju javnosti 

 

Ipak, mnogi su, i pored toga, bili iznenađeni kada je Robi danas čestitao fanovima Božić fotografijom na kojoj nema odeću. On je jednu stariju golišavu fotografiju ubacio na fotku jednog kutka u svom domu tako da on stoji ispod imele. Budući da na Zapadu postoji običaj da se u vreme praznika vernici poljube ispod imele, Robi je ovo iskoristio za šalu.

 

- Srećan Božić svima! Ko želi poljubac ispod imele? - napisao je Robi.

 

 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

 

Dok je, naravno, deo obožavateljki komentarisao Izaberi mene i Hoću ja, ogroman je broj onih koji smatraju da je ovo previše.

 

Jedino ukoliko se obučeš, Skinuo si se zbog komentara i Preteruješ samo su neki od negativnih komentara na račun ovakvog ponašanja.

 

makonda-tracker