HUMAN I SPRETAN

Glumac spasao život detetu: Bjelinom brzom reakcijom dečak preživeo! (FOTO)

0

"Hvala svima koji su se zatekli da pomognu mom detetu, nadasve Draganu koji je našeg Lava odmah odvezao u Tiršovu, inače bi iskrvario i izgubili smo ga!", bile su reči dečakove mame... 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Tim rečima se zahvajuje Vesna Tomić, majka Lava (11) kome je staklo sa ulaznih vrata preseklo arteriju na ruci, a u pomoć mu je pritekao slavni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.

 

Da je on živ Senke nad Balkanom izgledale bi drugačije: Bjelogrlić izbrisao Mandinu ulogu nakon njegove smrti (FOTO)

 

Naime, Lav i njegov brat blizanac Vanja u petak oko 13.20 časova krenuli su u školu iz doma u Ulici Svetozara Markovića.

 

"Lav je ostao da zaključa ulazna vrata, a ja sam malo odmakao. Dozivao me je. Ruka mu je bila sva krvava", priča Vanja, pogleda uprtog u zemlju.

 

Razbijeni i crveni komadi stakla spali su sa starih ulaznih vrata koja dele dvorišnu zgradu od glavne i Lavu su probili ruku. Vanja mu je odmah pritisao ruku iznad rane i poveo ga u obližnji kafić da potraži pomoć. U nevolji za koju njihove godine nisu bile spremne stigla je još jedna pomoć - ispred dečaka se našla najpre njihova sad već bivša učiteljica Jelena Nikolić.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker