Halit Ergenc: Rane koje nikada ne zacele...

Glavni junak serije Hiljadu i jedna noć, Halit Ergenc, u poslednje vreme prolazi kroz istinsku dramu pošto je njegova bivša žena Gizem Sojsaldi otkrila kako je zbog depresije u koju je zapao svojevremeno rešila da prekine trudnoću
1
1 / 4 Foto: Prva Tv

Baš kao što glume u turskoj sapunici Hiljadu i jedna noć, glumci Berguzar Koler (28) i Halit Ergenc (40) našli su se i u privatnom životu u scenariju koji može da se poredi sa pričom prave telenovele. Dok im popularnost raste iz dana u dan, a obožavaoci s interesovanjem prate njihov brak tokom kojeg su dobili sada sedmomesečnog sina Alija, bivša supruga glavnog glumca serije Hiljadu i jedna noć, Gizem Sojsaldi (26), nakon što je dobila ulogu u ovoj telenoveli, rešila je da javno progovori kako je izgledao njen brak sa turskim umetnikom.

- Dok smo nas dvoje bili zajedno, Halitu su se dogodile dve velike tragedije, prvo mu je preminuo otac, a zatim je njegova bratanica Melisa izvršila samoubistvo. On se tada povukao u sebe. Više nije želo da razgovaramo ni o čemu, a čak ni kada sam mu saopštila da sam trudna, nije obraćao pažnju na mene. Nisam uspela da ga izvučem iz depresije, a njegov psihijatar mi je objasnio da je on jednostavno tada morao nešto da uništi kako bi spasao sebe. To nešto bio je naš brak. Donela sam tešku odluku i rešila da abortiram, što sam i učinila, a razveli smo se nekoliko meseci kasnije – otkrila je Gizem.

Iako je ova izjava potresla tursku javnost, glumac nije želeo da je komentariše, na prvom mestu zbog toga što sada uživa u svom novom braku sa ženom za koju tvrdi da je ljubav njegovog života. Ona mu je podarila sina bez koga ne bi mogao da zamisli svoju svakodnevicu.

- Sada uopšte ne bih mogao da zamislim svoj život bez sina. Dovoljno mi je da čujem njegov osmeh i ceo dan sam srećan. On je moj mali Bog i trudim se da sve podredim njemu. Dugo nisam bio spreman da postanem otac, ali sada kada sam se konačno ostvario u toj ulozi, žao mi je što to nisam ranije učinio – rekao je Halit.

Ipak, najveća zvezda ove serije i Halitova sadašnja supruga,  Berguzar Koler, prokomentarisala je izjave njegove bivše žene tvrdeći da joj je žao zbog te bolne epizode iz prošlosti.

- Nikada nisam gradila sreću na ostacima tuđe nesreće. Halit jeste malo čudan čovek, ali ja ga beskrajno volim i podržavam u svakoj teškoj životnoj situaciji. Uz njega sam i sada kada se ovakve priče pojavljuju po medijima. Ne pravdam ga, samo mislim da to nije razlog da ga mediji razapinju. Na početku naše veze, tvrdili su da sam ga ja otela od supruge, što uopšte nije bilo istina – objašnjava čuvena Šeherezada koja je sa svojim dragim otpočela romansu pre četiri godine tokom snimanja ovog gledanog serijala. Uprkos tome što emocije među njima na početku veze nisu bile snažne, vremenom ih je spojila iskrena ljubav.

- Nije mi se sviđao i moji roditelji su bili protiv te veze jer je on stariji, ali vremenom smo shvatili da smo nas dvoje srodne duše. Sudbina nas je spojila i zbog toga nemamo nameru da se bilo kada raziđemo. Sin je kruna naše ljubavi i samo njegovo postojanje pokazuje koliko se volimo. Sada ne bih mogla da zamislim svoj život bez njih dvojice – tvrdi glavna junakinja serije Hiljadu i jedna noć koja se emituje na Prvoj srpskoj televiziji.

Priredila: Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker