Jana Milić: Pronašla sam ljubav za ceo život

Glumica Jana Milić otkriva zašto su se ona i njen izabranik, muzičar Rastko Aksentijević, odlučili za život pod istim krovom i priznaje kako u narednom periodu sebe vidi u skladnom braku
1
1 / 2 Foto: Story Press

Talentovana glumica Jana Milić (29) osvojila je simpatije publike u filmovima Đavolja varoš i Srpski ožiljci, a tokom leta briljirala je i u italijanskoj seriji Il commissario Nardone  za televiziju Rai Uno. Pored uspeha na poslovnom planu, lepa umetnica srećna je i ispunjena u emotivnom životu budući da više od godinu dana uživa u ljubavi sa Rastkom Aksentijevićem (35), članom grupe Zapis i vođom sastava Biber. Zaljubljeni par svoju vezu neguje daleko od javnosti ne dozvoljavajući da im bilo ko naruši mir i sklad koji su pronašli jedno u drugom.

- Nikada nisam znala da odgovorim na pitanje kakav je moj tip idealnog muškarca, ali pretpostavljam da je to sve ono što ne znam rečima da opišem. Rastko me je osvojio sobom, svojom inteligencijom, skromnošću i načinom na koji je vaspitan. Nas dvoje smo, pre svega, dobri prijatelji. Svi mi tragamo za nekom osobom koja će nam odgovarati u svemu, ali uverena sam da se to teško pronalazi. Nikada nisam verovala da postoji mnogo ljubavi u životu i mislim da za svakog od nas postoji samo jedna. Potrebno je da se namučiš kako bi je našao, ali ona je tu negde i skrojena samo za tebe. Meni se desilo da je pronađem i veoma sam zahvalna na tome jer pored sebe imam veliku životnu podršku, prijatelja i partnera s kojim sve mogu da delim – iskrena je Jana koja je nedavno sa svojim izabranikom otpočela i zajednički život.

- Kada dvoje ljudi odluče da žive zajedno, veza se u mnogo čemu promeni. Važno je da u takve stvari ne ulazite nezrelo, treba dobro upoznati tog nekog i upravo je to razlog zašto želiš da živiš s njim. Sve se menja u pozitivnom smislu, postaješ bliskiji s partnerom, ne zato što delite isti prostor, već prvi put primećuješ neke male gestove i navike koje poseduje, a u tome ima mnogo lepote. Veoma je bitna i podrška koju dvoje uživaju jedno u drugom. Najvažnije je očuvati običnost koju poseduju pravi parovi i ne treba od svog privatnog života praviti pompeznu stvar. Meni znači njegova muzika, njemu moje stvaralaštvo i naša veza je nešto što ne damo nikome, pošto iz te običnosti i konstante crpemo energiju – otkriva Jana koja u narednom periodu sebe može da zamisli kao suprugu i majku.

- Kada razmišljam o tome gde vidim sebe kroz pet godina, verujem da bih mogla da zasnujem porodicu, da se budim pored osobe koju volim i s kojom imam decu. Nemam moderne poglede na brak i kada razmišljam o tome mislim na crkveno venčanje i tradiciju. Volela bih da se ostvarim kao supruga, majka i uspešna žena. Ne kalkulišem kada je reč o porodici i karijeri i ne planiram unapred kada ću se zbog toga povući iz posla. To su pauze koje vrede, a ako si kvalitetan i dobro radiš, sve može da se postigne – kaže umetnica koja je svoju ljubav prema umetnosti uspela da dočara i kroz muziku igrajući u italijanskoj seriji Il commissario Nardone.

- Pored mene, glumačku ekipu iz Srbije čine Predrag Ejdus, Danijela Štajnfeld i Mirka Vasiljević. U ovom projektu privukla me je fantastična uloga jer devojka čiji lik tumačim i peva. Do sada mi se nije pružala prilika da iskažem svoje vokalne sposobnosti, pa me zato ovaj angažman dodatno raduje. Ne mislim da sam vrhunska pevačica, ali kao i na svim poljima, tako sam i na tom bila dobar učenik pa imam želju da zaigram u nekom mjuziklu – otkriva Milićeva.

Danilo Mašojević

makonda-tracker