Humanitarni koncert Leontine Pat i hora Čarolija

0
Leontina Pat i hor Čarolija odlučili su da svake treće subote do kraja godine, u šoping centru Delta City održavaju donatorske mini koncerte, sa ciljem prikupljanja sredstava za sve mališane kojima je pomoć neophodna
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Tim povodom u subotu 16. oktobra na centralnom atrijumu Delta City šoping centra, sa početkom u 13 časova, biće održan prvi u nizu humanitarnih koncerata, ovog puta pod sloganom Pomozite Eni, čiji je cilj da se prikupi dovoljno sredstava za lečenje male Ene Jeremić, koja pati od cerebralne paralalize, nastale usled komplikacija na porođaju.

Jedini spas za ovu devojčicu jeste ABR terapija. Stručnjaci za ovu delotvornu terapiju dolaze dva puta godišnje, pregledaju decu, obučavaju roditelje, daju im uputstva šta treba da rade kako bi decu osposobili za normalniji život. Na godišnjem nivou, ova obuka košta tri hiljade evra. Enini roditelji su uspeli da uplate prvu obuku, ali nemaju finansijska sredstva da nastave iako je to jedini spas za život njihove ćerke. Pozivaju se svi ljudi dobre volje da pomognu maloj Eni i njenim roditeljima da nastave ABR terapiju i borbu za njen život svojim dolaskom u Delta City u subotu, 16. oktobra u 13 časova.

makonda-tracker