Olja Crnogorac pobegla sa venčanja s Đorđem Maričićem

0
U petak, 15. oktobra u Impuls hali hotela Continental, gde se održava izložba Barbi lutke i Lego kocke, održana je svečana ceremonija venčanja Barbike i Kena, a u ulogama poznatih lutaka bili su Olja Crnogorac i Đorđe Maričić

Barbika i Ken su večiti verenici i nikada do sada nisu se venčali... U ulozi Barbike našla se voditeljka Olja Crnogorac, a njen partner, Ken, bio je voditelj RTS-a Đorđe Maričić. U skladu sa tradicionalnim srpskim običajima, Ken Đorđe je najpre pucao u jabuku, a potom i kupio Barbiku - Olju, koju je dopratio dever - voditelj televizije Pink, Nikola Milić. Kao što dolikuje, matičar Mašan Lekić, inače voditelj Prve, konstatovao je da je posle 50 godina zabavljanja krajnje vreme da se Barbika i Ken venčaju!

Barbi i Ken upoznali su se još davne 1961. godine na snimanju televizijske reklame i od tada su nerazdvojni. Venčanje je proticalo glatko, sve dok matičar nije pitao Barbiku da li pristaje da ubuduće ceo svoj život posveti Kenu, da mu pere, pegla, čisti, provodi vreme u kuhinji, dok on pije pivo i sedi ispred televizora, da zaboravi na šoping, tračarenje sa drugaricama, odlazak u spa centre i na putovanja. Kada je shvatila šta je čeka, Barbika se okrenula i pobegla.

makonda-tracker