Marko Živić i Nevena Milićević: Strast rođena na prvi pogled

Pre mesec dana, pažnju šarmantnog glumca Marka Živića zaokupila je lepa manekenka Nevena Miličević s kojom je, zbog poslovnih obaveza, vezu morao da nastavi na daljinu
0
1 / 2 Foto: Story Press

Otkako se pre više od decenije pojavio na glumačkoj sceni, jedan od najuspešnijih srpskih glumaca, Marko Živić (38), svojom originalnošću, šarmom i pojavom postao je interesantan za mnoge devojke. Ipak, pre mesec dana, nakon fatalnog susreta na popularnom prestoničkom splavu H2O, njegovu pažnju privukla je atraktivna manekenka Nevena Miličević (24) koja je uspela da zadovolji sve visoke kriterijume ovog zahtevnog umetnika. Naime, ovaj poželjni neženja te večeri izašao je u momački provod u društvu pop pevača Saše Kovačevića i ne sluteći da će sresti veoma zanimljivu damu. Atraktivna Nevena, koja će uskoro početi muzičku karijeru, potpuno je razoružala zvezdu mjuzikla Maratonci trče počasni krug, na prvom mestu svojim besprekornim fizičkim izgledom.

- Nevena je lepo ime za lepu devojku, a tako mi se zove i sestra – u svom šeretskom stilu odgovorio je poznati glumac na pitanje čime ga je osvojila ova lepotica.

Iako su tek počeli romansu, strasni partneri morali su da se razdvoje jer je Nevena protekle nedelje otputovala u Njujork gde poslednjih godina živi i radi kao uspešna manekenka i fotomodel, ali se i priprema za karijeru pevačice. S druge strane, Marko je ubrzo otišao u Banjaluku da snima film TNT u režiji Miodraga Milinkovića Debelog zajedno sa plejadom mladih glumaca i rame uz rame sa starijim kolegom Nikolom Kojom. Uprkos činjenici da ih dele hiljade kilometara, Neveni i Marku to, izgleda, neće biti problem jer ih očigledno spaja vatrena strast. 

- U Markovom društvu osećam se posebno jer je on izuzetno duhovit, šarmantan, ali prvenstveno dobar čovek. Zajedno smo mesec dana i drago mi je što mi je život pružio priliku da upoznam tako divnog mladića koji je i fenomenalan umetnik – istakla je atraktivna Nevena ne upuštajući se u preterana razmišljanja o budućnosti.

Da li će njihova romansa prerasti u nešto više pokazaće vreme, a pre godinu dana u intervjuu za magazin Story na temu ponovnog braka, Marko je veoma duhovito odgovorio šta bi trebalo da poseduje žena koja bi mogla ponovo da ga odvede pred oltar.

- Trebalo bi da ima milione (smeh). Ne postoje uslovi, osim ako se to što ona mora da me motiviše svojim postojanjem i odnosom može smatrati uslovom. Znate ono, čovek nije bogat koliko ima, nego koliko mu treba. A meni ne treba mnogo – rekao je tada Živić koji tvrdi da je za njegove ogromne zavodničke sposobnosti kriva isključivo duhovitost i ogromna upornost koja ga karakteriše.

- Žene, između ostalog, osvajam humorom, glupiranjem, pameću, buldožerima i bagerima ako treba. Ništa me ne zaustavlja osim nje same. Ali, volim hrabre žene koje ulaze u odnos bez ustezanja, pa dalje kako im bude. Nažalost, malo sam takvih upoznao – objasnio je Marko koji u tom trenutku nije ni slutio da će mu se put ukrstiti sa zgodnom brinetom.

Moni Marković

makonda-tracker