iskrena

Nema drugog izbora: Bojana Ordinačev priznaje da laže samo u ovom slučaju (FOTO)

0

Iako je veliki protivnik laži, lepa glumica priznala je da i ona nekad poklekne i to najčešće u ovim situacijama. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić


Lepa plavokosa glumica osvojila je publiku svojom ulogom u seriji "Istine i laži". Lik Kristine koju tumači pokrenuo je večnu dilemu o muško-ženskim prijateljstvima.

 

Bojana Ordinačev: Zbog porodice bih se odrekla svega

Ja u to verujem i ja to podržavam. Ljude ne delim na muškarce i žene, već na oni koji su ljudi i koji nisu. Podržavam muško-ženska prijateljstva. U privatnom životu imam druga Sinišu koji je od mene stariji 12 godina i koji će mi jednog dana biti kum. Meni je to pravo prijateljstvo", rekla je Bojana ovom prilikom.

 

Bojana Ordinačev otkrila je i na koji način se nosila sa neuzvraćenim ljubavima.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 


 

foto: Petar Đorđević

Bogu hvala, nisam imala neuzvraćene ljubavi. Inače ljubav ne bih stavljala samo u paket koji je rezervisan samo za muško-ženske odnose. Postoje prijateljska ljubav, ljubav prema porodici, prema deci... Sve su to ljubavi. Ova muško-ženska ljubav je negde najvažnija gde tražimo partnera za ostvarenje porodice. Pa je možda i zbog toga najdramatičnija ako se nekom ne desi ta prava ljubav. Najvažnija je ona ljubav koju sami sebi možemo dati, da volimo svoj život", rekla je Bojana.

Bojana Ordinačev otkriva detalje svoje mature: Šminkala sam se sama i ko zna kako je to izgledalo (VIDEO)

 

Serija "Istine i laži" krije mnogobrojne intrige, a Bojana Ordinačev za sebe kaže da ne voli laž i da može slagati samo u jednom slučaju.

Ja se trudim da u životu govorim istinu. Prosto, nekada je možda bolje ne reći da neko drugi ne bi bio povređen. Previše laži u životu ne komplikuje samo tuđi život, nego i naš, odnosno onog koji izgovara laž. U suštini sam protivnik laži. Slažem samo kada kasnim, pa kažem da nisam mogla da nađem parking, a u suštini sam krenula deset, petnaest minuta kasnije nego što je trebalo. Za neke krucijalne stvari u životu ne treba lagati, a mislim da se takve stvari ne mogu ni slagati."

makonda-tracker