Srceparajuće

Bora Todorović bio je najsrećniji deda na svetu: Sećanja zbog kojih danas cela Srbija plače

0

Poznati par 12 godina čekao je na ulogu roditelja. Vest o rođenju zdravog dečaka Dejana u maju 2014. godine obradovala je kao i roditelje i poznatog dedu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Velika porodična tragedija zadesila je glumca Srđana Žiku Todorovića i njegovu suprugu Anu. Njihov trogodišnji sin Dejan preminuo je u sredu uveče, u porodičnoj kući na Vračaru.

foto: Kurir

Mnoga sećanja na radosne trenutke koje je Dejan sa sobom doneo danas su rasplakala čitavu javnost.

 

Tragedija u domu čuvenog glumca: Preminuo trogodišnji sin Srđana Žike Todorovića

 

Naime, tada kada je on došao na svet, Bora Todorović postao je najsrećniji deda na svetu. Njegov sin Srđan Todorović se tada ostvario u ulozi oca.

Moja snaja i sin ni po kome nisu nazvali svog naslednika, već su izabrali ime koje im se dopalo. Proveravao sam na internetu i dosta toga je napisano o njemu. Ono je tradicionalno i vuče poreklo iz staroslovenskog jezika" rekao je jednom prilikom ponosni deda Bora.

Srđanova supruga Ana porodila se carskim rezom u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front, a novopečeni roditelji svog prvenca nazvali su Dejan. Bračni par 12 godinja čekao je na potomstvo.

Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio, a roditeljima bih poželeo da sebe, kao i sve nas usreće i jednom devojčicom", oduševljeno je tada za Story izjavio glumac.

Bora Todorović je preminuo samo tri meseca posle rođenja unuka, u julu 2014. godine.

makonda-tracker