Glossy PRIČA NEDELJE

Svetlana Ceca Bojković: Živim život punim plućima

0

Naša slavna glumica, na iznenađenje kolega, radno je proslavila svoj 70. rođendan, nakon čega planira odmor sa suprugom Slavkom Kruljevićem

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Proslavljena glumica Svetlana Bojković proslavila je na neobičan način svoj 70. rođendan. Umesto da se 14. decembra odmara ili otputuje negde u društvu supruga Slavka Kruljevića, diva srpskog filma i pozorišta snimala je seriju "Mamini sinovi". Za iznenađenje se pobrinuo njen mlađi kolega Andrija Milošević, koji je na set doneo tortu s malim vatrometom.

 

Gubici, tuge, porazi, sastavni su deo života, šta nam onda ostaje? Ceca Bojković pronašla savršen recept za život (FOTO)
 

- Nije mi prvi put da sam rođendan provela radno. Za mene je to jedna vrlo intimna i privatna stvar. Prošao je i nastavljamo dalje - počinje glumica, koja će na zasluženi odmor u društvu supruga Slavka, bivšeg ambasadora u Finskoj, otputovati tek oko novogodišnjih praznika, kad završi snimanje serije i odigra poslednju predstavu u prvom delu sezone.


- Ljubav je uvek lepa. Čovek možda u mojim godinama ne može smrtno da se zaljubi, ali može iskreno da voli. Ljudi ne treba da se plaše osećanja. Treba živeti punim plućima i sve vam onda ide kako treba - poverila nam se umetnica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker