Detalji sa promovije književnog prvenca

Ćerka Mikija Jevremovića: Pojavili su mi se mnogi znaci da ništa nije slučajno i da je tata tu negde... (FOTO)

0

Nesvakidašnjim predstavljanjem romana "Jedanaest dana" u ponedeljak, 18. decembra je započelo nezaboravno druženje Jelene Jevremović Nedeljković i prijatelja.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pored autorke na promociji su knjigu u KPGT-u predstavile Iva Štrljić, glumica i spisateljica, Nataša Aksentijevič, voditeljka i glumica i Peđa Damjanović, glumac.

foto: Promo

Ćerku Mikija Jevremovića, jednog od najpopularnijih pevača bivše Jugoslavije, doživljavali su kao princezu koja ima sve uslove za sreću – muzičku karijeru u usponu, popularnost, prijatelje kojima je danonoćno okružena, izgled i ponašanje vesele tinejdžerke.

 

Ali, Jelena je bila dvadesetpetogodišnja devojka koja se krije iza svojih osmeha, nesigurna, uplašena za svoju budućnost. Iznad svega, veoma usamljena.

Tata je ponosan, iako nije među nama. Možda bi bio najponosniji za ovih mojih 36 godina. Pojavili su mi se mnogi znaci na putu koji pokazuju da ništa nije slučajno i da je on tu negde", kaže Jevremovićeva.

O svom književnom prvencu Jelena je govorila prisećajući se okolnosti u kojima je ovaj roman nastajao. Pod sasvim neobičnim uslovima obrela se na muzičkom podijumu u Parizu i tokom večernjeg nastupa ugledala čoveka s kojim je provela narednih jedanaest dana, ispunjenih holivudski režiranim događajima koje je uobličila u izuzetno uzbudljiv roman.

 

U prijatnom ambijentu KPGT-a u izvođenju numera uz koje je autorka knjige "Jedanaest dana" odrastala uživali su mnogobrojni novinari kao i ličnosti iz javnog života.

1 / 4 Foto: Promo

Ovu verodostojnu, ispovednu priču mlade pevačice, razapete između slave i unutrašnjih ponora, koja zanosno iskustvo pariskih dana pretvara u ljubavno-erotski roman ispunjen strašću, nadom i suzama možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari Delfi.rs i sajtu Laguna.rs.

makonda-tracker