ups!

Bolje da su se klonili interneta: Najveći blamovi poznatih na društvenim mrežama ove godine (FOTO)

0

Za pojedine svetske zvezde ovo nije bila laka godina...

foto: Giphy.com
foto: Giphy.com

Kao i sav "običan svet", svetske zvezde vole da privuku pažnju na društvenim mrežama, a u pokušaju da budu primećeni, originalni i pokažu se u najlepšem svetlu neki od njih napravili su tokom 2017. velike greške.

 

Oni znaju kako da prikupe lajkove: 10 najpopularnijih fotografija na Instagramu ove godine

 

Bau Vau

 

Poznati reper Bau Vau pohvalio se u maju ove godine fotografijom privatnog aviona na društvenoj mreži Instagram. Ubrzo potom, jedan tviteraš objavio je fotografiju tridesetogodišnjeg repera nastalu - na komercijalnom letu!

 

Rijana

 

Slavna pevačica podelila je u avgustu fotografiju s karnevala nastalu na njenom rodnom Barbadosu. Rijana je izgledala fenomenalno u seksepilnom kostimu, ali se ispostavilo da je fotografija temeljno "doterana" u nekom programu za obradu. Doduše, ne dovoljno temeljno, budući da je Rijana slučajno dobila drugi palac na desnoj ruci!

 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Kajli Džener

 

Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener u junu je lansirala novu kolekciju odeće sa svojim potpisom. U pitanju su majice s logotipima i fotografijama slavnih umetnika i bendova - Tupaka, Notorijusa, Flojda, Metalike... Ne samo što je cena svake od ovih običnih majica iznosila vrtoglavih 125 dolara, nego su one predstavljale kršenje autorskih prava, sticanje novca uz pomoć tuđe slave i umetnosti, a Kajli je - povrh svega - na ove majice dodala i svoje fotografije!

 

 

A post shared by amazing (@amazinggoodstuff) on

 

Zbog negativnih komentara javnosti, bila je prinuđena da povuče ovu kolekciju i iz prodaje i sa svog sajta.

 

Previše seksepilna čak i za internet: Fotografije ove lepotice Instagram najčešće zabranjuje

 

Kris Džener

 

Ni Kajlina mama nije se provela bolje kada je pokušala da reklamira čaj za mršavljenje. Ona je istakla da svoju besprekornu figuru i ravan stomak duguje upravo ovom proizvodu, da bi njeni pratioci na Instagramu primetili da je upravo fotografiju kojom je pokušala da reklamira čaj za mršavljenje prilično "doterala" da bi izgledala mršavije!

 

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

 

Tako, recimo, zakrivena klupa u pozadini pokazuje da je očigledno da je njena desna ruka tanja zahvaljujući fotošopu!

makonda-tracker