Srpski glumci na snimanju sa najpoznatijim holivudskim parom

Pogledajte fotografije sa snimanja rediteljskog debija Anđeline Džoli u kom su glavne uloge poverene glumcima sa naših prostora
2
1 / 3 Foto: Red Dot

Svetski poznata glumica Anđelina Džoli i njen suprug Bred Pit trenutno se nalaze u Mađarskoj, gde Anđelina snima svoj rediteljski prvenac, u kome su neke od glavnih uloga poverene glumicima sa prostora bivše Jugoslavije: Zani Marjanović, Branku Đuriću Đuri, Nikoli Đuričkom, Goranu Jevtiću… Naši glumci su oduševljeni uslovima na snimanju, a društvo im pravi slavni holivudski par koji je više nego zadovoljan odabranom ekipom.

Ministarstvo kulture Federacije Bosne i Hercegovine odlučilo je da holivudskoj divi Anđelini Džoli zabrani snimanje filma na svojoj teritoriji. U saopštenju se navodi i da im je žao što ne mogu potpuno da spreče snimanje takvih filmova. Producentska kuća Scout film je u skladu sa zakonom podnela zahtev za odobrenje snimanja filma, ali u Sarajevu kažu da bi u uslov za odobrenje snimanja bio da zvaničnici dobiju scenario u kome se Bošnjakinja ne zaljubljuje u srpskog vojnika koji ju je silovao. Ministar Grahovac je naveo da ekipa nema odobrenje za snimanje filma u Bosni i Hercegovini, odnosno, može da ga dobije ukoliko Ministarstvu dostave scenario sa drugačijom pričom.

makonda-tracker