otkrila

Sada je sve jasno: Ovako je Ana Kurnjikova izgledala na sam dan porođaja (FOTO)

2

Vest o prinovi u domu proslavljene teniserke i poznatog pevača izazvala je burnu reakciju, budući da niko nije znao da poznati par očekuje dete. Upravo zbog toga, fotografije nastale na sam dan porođaja iznenadile su javnost. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata teniserka je u subotu na svet donela blizance - Nikolasa i Lusi, a vest o prinovi, pored toga što je oduševila mnogobrojne fanove, izazvala je i veliko čuđenje, budući da niko nije znao da je Ana Kurnjikova trudna.

 

Niko nije znao da je trudna: Poznata teniserka rodila bizance (FOTO)

 

Kao što su svoju ljubavnu priču krili od javnosti, Enrike i Ana Kurnjikova uspešno su sakrili i činjenicu da će postati roditelji. I dok je poznati pevač nastupao širom sveta i vredno radio na mnogobrojnim hitovima koji su oduševili njegovu milionsku publiku, Ana Kurnjikova je na neko vreme nestala iz javnosti.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Paparaci su je poslednji put uhvatili u decembru prošle godine kada su svi primetili jednu drastičnu promenu - da je Ana veoma smršala. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kako je poznata teniserka imala običaj da često izbegava znatiželjne poglede, ovaj njen postupak i nije bio neko iznenađenje.


Ana Kurnjikova: Fotografija u bikiniju koja vam neće dozvoliti da trepnete! (FOTO)

 

Ipak, budući da je niko nije video sa trudničkim stomakom, fotografije poznate teniserke nastale samo nekoliko dana pre porođaja, izazvale su burne reakcije.

 

 

 

foto: Profimedia

 

Naime, Ana već neko vreme boravi u Majamiju, gde se i porodila, a istog dana pre nego što je otišla u bolnicu na društvenim mrežama je osvanula fotografija sa krstarenja.

 

Volim čokoladu i mrzim šoping: Ana Kurnjikova iskreno o svom načinu života (FOTO)

 

U širokoj jakni, lepa teniserka je uživala u savršenom vremenu. Međutim, iako je izbegavala da fotografiše svoj stomak proteklih nekoliko meseci, može se primetiti da se Ana blago zaokruglila u licu. 

 

 

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

 

 

makonda-tracker