pratila je rotaciona svetla

Svi prisutni ostali u čudu: Mira Škorić stigla na žurku u policijskom automobilu (FOTO)

0

Popularna pevačica sve je iznenadila kada se na jednoj proslavila pojavila u neočekivanoj pratnji.

foto: stara pesma
foto: stara pesma

Učesnica juče završenog humanitarnog takmičenja Tvoje lice zvuči poznato i jedna od naših najpopularnijih pevačica priredila je nesvakidašnje iznenađenje svojim slavnim kolegama! 

 

Ne krije da je zaljubljena: Mira Škorić progovorila o svom venčanju!

 

Ona se, naime, na jednu proslau stigla u policijskom automobilu, sa sve rotacionim svetlima. Nakon što je nekoliko minuta pozirala prisutnim fotografima, ona je ušla u poznatu gradsku kafanu, pa predstavnici sedme sile nisu uspeli da saznaju kako je došlodo ove neočekivane situacije.

 

foto: stara pesma

Miri se pridružila i Gordana Radić, top model i modna kreatorka, ali i Mirina mlađa koleginica Vanja Mijatović, koja se nedavno našla u žiži inetersovanja medija zbog nesvakidašnjeg spota. Tu je bila i pevačica Katarina Živković, koja je ostvaila snažan utisak svojim izgledom, kao i Milan Mitrović, koji se odmah latio mikrofona i napravio sjajnu atmosferu.

 

1 / 7 Foto: stara pesma

 

Goste su, na proslavi petog rođendana kafane Stara pesma, pored Milana Mitrovića i Jelene Gajić, zabavljala i brojna druga imena domaće estradne scene, a u tradicionalno dobrom provodu uživali su i glumci, sportisti, političari...

 

makonda-tracker