iznenadio javnost

Na ovolikim štiklama čak i najveštije žene izgubile bi ravnotežu: Božo Vrećo oduševljen svojim novim cipelama! (FOTO)

1

Ekscentrični umetnik svakodnevno izaziva pažnju javnosti, a najnovijom fotografijom koju je podelio putem društvenih mreža iznenadio je mnoge

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznato je da čuveni bosanski pevač neguje svoj prepoznatljiv izgled, ali verovatno niko do sada nije znao da poseduje posebne veštine koje čak ni mnoge dame nemaju.

 

Naime, Božo se putem društvenih mreža pohvalio fotografijom svojih novih omiljenih cipela sa vrtoglavim štiklama, a njegovi mnogi fanovi odmah su se zapitali kako uspeva da održi ravnotežu u njima.

 

Upoznajte njegovu omiljenu damu: Božo Vrećo posvetio dirljivu poruku svojoj majci i otkrio kako provode najlepše zajedničke trenutke (FOTO)
 

- Moje nove šuze! Obožavam ih! - napisao je Božo uz objavljenu fotografiju, a odmah su usledili komentari iznenađenih obožavalaca:

 

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана

- Juu, ja ne bih umela da hodam u ovolikim štiklama! - napisala je jedna od obožavateljki, dok su drugi komentarisali da im se njegove nove cipele izuzetno dopadaju, a bilo je i onih koji nisu mogli a da se ne osvrnu na njegov izgled:

 

Morao sam da se borim jer je bolest uvek tu: Božo Vrećo progovorio o svom teškom zdravstvenom stanju (FOTO)

 

- Predivne su, ali tako zgodne noge, uuuh... - dodala je obožavateljka.

makonda-tracker