Poznati u humanitarnoj akciji osiguranja UNIQA

Poznata osiguravajuća kompanija i ove godine organizuje akciju za pomoć deci u Prihvatilištu
0
1 / 2

Početak druge UNIQA-tne čarolije obeležila su deca koja su na Dečijem Sajmu oslikavala novogodišnje ukrase. Maštovito ukrašene kugle za jelku su otkupljivali posetioci sajma, a novac prikupljen od prodaje dečijih radova, kao i sav novac koji će biti prikupljen na ovogodišnjoj UNIQA-tnoj čaroliji biće doniran Prihvatilištu. Sva deca koja su na dečijem sajmu dala donaciju za prihvatilište su dobila i interesantan poklon od UNIQA osiguranja.

Priliku da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji imaće i učenici beogradskih osnovnih škola koji će u okviru svojih časova likovnog oslikavati ukrase. Kompanija ovom akcijom ispunjava obećanje dato prošle godine, a to je da će UNIQA-tna čarolija postati tradicionalna. Ove godine, u okviru svoje humanitarne akcije, kompanija će organizovati veliku izložbu na kojoj će učestvovati svi dečiji radovi. Pored zaposlenih u osiguranju i partnera ove kompanije, priliku da otkupe ove radove će imati i poznate ličnosti.

Ovom akcijom, kompanija će ponovo, na najbolji način iskoristiti radove talentovane dece iz čitave Srbije, i novcem sakupljenim od njihove prodaje pomoći institucijama kojima je pomoć najneophodnija. Prošlogodišnja UNIQA-tna čarolija je pomogla da se prikupi velika suma novca koja je pomogla lečenju dece obolele od raka, kao i porodilištu Instituta za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije, kao jedni od glavnih aktora učestvovala su Njihova Kraljevska Visočantva princ Aleksandar i princeza Katarina.

makonda-tracker