Osećala da nešto nije u redu...

Lekar Edite Aradinović: Situacija je alarmantna, mlada pevačica će morati hitno na operaciju

0

Kao veliki profesionalac kakav jeste, Edita Aradinovići želela je da sve ispadne kako treba, makar i na njenu štetu. Tako je poslednji nastup u šou programu odradila "na mišiće", jer joj, kako kažu, uopšte nije bilo dobro.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Lekari su ustanovili da su problemi sa polipima na glasnim žicama Edite Aradinović u poodmakloj fazi, te da bi samo hitna intervencija mogla da spreči veći haos.

Edita je u poslednjih nekoliko nedelja osećala da nešto nije u redu sa njenim grlom. Kako ima previše obaveza u vezi sa snimanjem humanitartnog šou programa 'Tvoje lice zvuči poznato', probleme koje je osećala stavljala je na stranu, jer je veliki profesionalac i želela je da sve ispadne kako treba, makar i na njenu štetu", otkriva za Alo izvor blizak pevačici. "Poslednji nastup u šou programu odradila je bukvalno na mišiće, jer joj uopšte nije bilo dobro. Čak je primila i injekciju kako bi mogla da izdrži."

Nakon ljubavnog brodoloma, ona je ponovo nasmejana: Edita Aradinović prvi put u javnosti sa novim dečkom (FOTO)

 

Vest je Editu mnogo pogodila, ali je svesna da glas mora da čuva jer od njega i živi.

foto: Damir Dervišagić

Lekar joj je saopštio da je situacija alarmantna i da su polipi izuzetno veliki, te da će morati hitno da ih operiše kako bi sačuvala glasne žice. On joj je predložio da otkaže sve nastupe i da miruje kako se situacija dodatno ne bi pogoršala", dodaje izvor.

Edita bi svakako trebalo da učestvuje u finalu ovog šou programa, nakon čega će se distancirati od estrade na neko vreme.

 

makonda-tracker