Katarina Vučetić otvorila reviju Ivane Sert

4
Učesnici VIP Survivora, manekenki Katarini Vučetić, pripala je velika čast da bude prva dama koja je prošetala pistom na reviji kreatorke Ivane Sert koja je održana u ponedeljak uveče na Fashion Selection-u

17. Jacobs Fashion Selection otvorila je u ponedeljak 11. oktobra u prelepom ambijentu Balske dvorane garde Patriša Fild, kreatorska zvezda kultne serije i filma Seks i grad. Nakon Patrišine uvodne reči, Ivana Sert, koja je kreirala kupaće kostime za film Seks i grad, predstavila je svoju kolekciju . Popularna manekenka Katarina Vučetić koja je ove godine učestvovala u prvom VIP serijalu Survivora, imala je čast da prva prošeta u modelima talentovane kreatorke.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je Ivana odabrala mene da budem jedna od devojaka na velikoj reviji u Beogradu. Za našu saradnju je zaslužna Biljana Obradović, tačnije njen dečko, koji je predložio poznatoj kreatorki da budem deo njene revije. Kada me je Ivana videla, dopalo joj se kako izgledam i poželela je da budem dama koja će prva izaći na pistu u njenim modelima – kaže za Story.rs Katarina, koja još uvek sabira utiske nakon nedavnog boravka na Filipinima.

- Mislim da će gledaoci Prve srpske televizije biti u prilici da od 22. oktobra gledaju najbolji rijaliti šou do sada viđen na našim prostorima. Zadovoljna sam svojim učešćem u Survivoru i drago mi je što sam sa svojim preživelim drugarima odlično družim i nakon povratka sa Filipina – govori Katarina Vučetić.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker