Svetlana Tot: Lee Man i ja smo savšen par

Emotivna partnerka muzičara Nikole Kostića poznatijeg kao Lee Man, Svetlana Tot, otkriva kako je otpočela njihova četvorogodišnja romansa i objašnjava zbog čega njih dvoje ne priželjkuju brak i decu
0
1 / 4 Foto: Martin Candir

Samo jedan susret bio je dovoljan da muzičar i učesnik rijaliti šou-programa Farma na TV Pink, Nikola Kostić poznatiji pod nadimkom Lee Man (42), i vlasnica firme za prodaju nekretnina Svetlana Tot (41) uvide kako su stvoreni jedno za drugo. Upoznali su se posredstvom zajedničkih prijatelja pre osam godina u jednom novosadskom kafiću, ali budući da je on u to vreme živeo u Londonu, nije bilo prilike da otpočnu romansu. Međutim, tri godine kasnije kada se Nikola vratio u Novi Sad, slučajno su se ponovo sreli i stara strast se probudila.

- Vezu smo otpočeli 2006. godine. Nikola me je odmah osvojio svojom intrigantnošću, posebnošću, otvorenošću, šarmom i kod njega nema ničeg uobičajenog. Ubrzo smo počeli zajedno da živimo – priseća se muzičareva izabranica i ističe kako je njena svakodnevica sa Kostićem veoma skladna, pošto se njih dvoje slažu u svemu, počev od izbora muzike koju slušaju do važnih životnih ubeđenja i shvatanja.

- Mi smo stvarno slični, a imamo isti ukus kada je reč o muzici i garderobi, čak smo i fizički počeli da ličimo. Lepo se slažemo i razgovaramo o svemu, on je naprosto moja srodna duša – ističe ova dama koja baš kao i njen dragi ima brak iza sebe. To iskustvo oboje ih je učinilo mudrijim, na prvom mestu zato što su, kako Svetlana kaže, svesni da im papir više ništa ne znači.

- Ne planiramo da ozvaničimo našu vezu jer su bračna i vanbračna zajednica potpuno izjednačene, a potpis jedino znači na ugovoru o kupoprodaji stana ili kuće. Volimo se i ovako nam je sasvim dobro – iskrena je Svetlana i presrećno ističe da se njena ćerka iz prvog braka Anabela (12) odlično slaže sa Kostićevom naslednicom Kristinom (9). Pored toga, veoma joj je važno i to što je njena mezimica u muškarcu kojeg voli pronašla iskrenog prijatelja.

- Sa Nikolinom ćerkom Kristinom videla sam se nekoliko puta, ali okolnosti su bile takve da je ona otputovala sa majkom u London pa nismo imale puno vremena da zbližimo. Moja ćerkica Anabela stanuje s nama, a Nikola i ona se odlično slažu. Ja sam dobila ulogu pravog autoriteta, dok joj je on istinski drug kojeg izuzetno voli. Stalno su zajedno i izuzetno se vezala za njega – naglašava Svetlana i objašnjava zbog čega ona i muzičar ne planiraju zajedničko dete.

- Oboje smo u godinama kada nam ne priliči da imamo decu. Uz to, ostvareni smo kao roditelji i to nam je sasvim dovoljno. Razgovarali smo o tome i shvatili da bi dete pokvarilo naš odnos. Iako je to možda nekom sebično, mi smatramo da je to potpuno u redu.

Svetlana je bila velika podrška svom partneru kada je on odlučio da prihvati učešće u rijaliti šou-programu Farma i smatra da će se on odlično snaći na imanju u Lisoviću.

- Nikola je prilagodljiv kao osoba i sasvim sam sigurna da će se tamo dobro uklopiti. Ne znam da li će ostati do kraja jer o tome odlučuje publika i za sada se malo drži po strani, što je veoma pametno – kaže Svetlana.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker