Velika očekivanja

5 razloga zašto, 5 načina kako: Tijeri Migler pozvao Kejsija Kedvaladera da oplemeni naredne kolekcije njegove after-dark mode

0

U Migleru je izabran novi direktor kreative. Od njega se očekuje da oplemeni naredne kolekcije, te tako privuče novu klijentelu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

David Koma, nakon četiri godine na samom čelu kreative, napušta Tijerija Miglera. Njegovo mesto nasledio je poznati američki dizajner Kejsi Kedvalader - izuzetno poznat u modnim krugovima, piše Elle, koji je radio za veliki broj brendova kao jedan od glavnih dizajnera. Pošto je od onih koji retko izlaze u javnost, ovih pet stvari sada o njemu morate znati.

 

1. Nakon što je diplomirao na Kornelu i to na smeru za arhitekturu, Kejsi je radio za TSE, Narciso Rodriguez, Loewe i J. Mendela da bi se vratio u Narciso Rodriguez, gde je do 2015. godine radio kao direktor dizajna ženskih kolekcija i aksesoara.

 

2. Pre dve godine iz Narcisa prešao je u Acne Studios gde je bio zadužen za pre-fall i pre-spring kolekcije.

 

Modno iskustvo sticao pod Kristoferom Bejlijem i Rafom Simonsom: ON je dizajner koji preuzima kormilo OVE fantastične italijanske kuće (FOTO)

 

3. Očekivanja su da njegov Migler bude potpuno drugačiji nego onaj koji je dolazio s potpisom Kome.

 

4. Migler, koji je poznat po tehno-seksualnosti s fokusom na moćan kroj i struk, miks haute-couture i ready-to-wear mode, pod "vladavinom" Kome i Formičetija postao je sinonim za after-dark modu. Tu Kejsi treba da "umeša svoje prste".

 

5. Kejsijeva estetika više je okrenuta ka organskoj, soft modi koja bi mogla da oplemeni Miglerove naredne kolekcije, te tako i privuče novu klijentelu.

 

A post shared by casey cadwallader (@cadwallader) on

 

makonda-tracker