otkrili pravu istinu o njegovom stanju

Nakon lažnih vesti o smrti, oglasili se prijatelji Olivera Dragojevića: Molimo vas, ne verujte dezinformacijama koje trenutno kruže!

0

Nakon što je u subotu odjeknula lažna vest da je Oliver Dragojević preminuo od kancera sa kojim se već neko vreme bori, njegov najbliži saradnik Nenad Drobnjak, otkrio je pravu istinu.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Naime, ljudi na društvenim mrežama počeli su da se opraštaju od pevača, a njegovi bliski prijatelji otkrivaju šta je zaista istina.

 

Ne želim da prestanem i boriću se do poslednjeg atoma snage: Oliver Dragojević ne odustaje u svojoj bolesti (FOTO)
 

- Prošao je četvrti ciklus hemoterapije pa je došlo do određenih nuspojava koje su uobičajene. Ali, svakim danom je sve bolje. Karta se s familijom, šeta i posećuju ga prijatelji. Lekari će proceniti hoće li za Božić da bude kod kuće - rekao je Drobnjak.

 

Dodao je da je Dragojević optimističan, kao i svi oko njega, i da veruje u pozitivan ishod.

 

Tajna koju malo ko zna: Oliver Dragojević priznao da je dva puta bio u zatvoru!
 

Muzičar je pre tri dana proslavio 70. rođendan, povodom kog je trebao da održi dva koncerta. Međutim, oni su otkazani jer je Oliver zbog posledica hemoterapije završio u splitskoj bolnici.

 

Ni prijateljima ne govori pravu istinu: Oliver Dragojević nije odustao od jedne stvari zbog bolesti (FOTO)

 

Jedan splitski portal objavio je sinoć da je pevač preminuo, a po društvenim mrežama su fanovi počeli da se opraštaju. Ubrzo su na njegovoj Fejsbuk stranici demantovali te navode.

 

- Oliver je dobro i lečenje se nastavlja. Molimo, ne verujte dezinformacijama koje trenutno kruže - stoji na njegovom profilu.

 

makonda-tracker