menja stvari iz korena

Adrijana Lima šokirala fanove: Gotovo je sa skidanjem, život ne treba da izgleda ovako

1

Jedna od najatraktivnijih žena na svetu dobro je razmislila o svom životu, karijeri i načinu na koji njen posao utiče na žene širom sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorijin anđeo Adrijana Lima objavila je da se više neće skidati! Lepotica iz Brazila, koja već godinama reklamira donji veš i kupaće kostime, objavila je da zbog pritiska koji žene svakodnevno osećaju odbija da se skida u isprazne svrhe.

 

Zbog jednog detalja, Instagram gori: Udaje se Adrijana Lima? (FOTO)

 

- Dobila sam ponudu da snimim seksi video, koji bi bio postavljen i deljen na društvenim mrežama. Iako sam takve stvari radila mnogo puta, nešto se u meni promenilo kada mi je prijateljica rekla da se oseća loše po pitanju svog tela. Zamislila sam se, svakoga dana, budim se i pitam, kako izgledam? Hoću li biti prihvaćena na poslu? I u tom trenutku sam shvatila da verovatno većina žena svakog jutra ustaje i pokušava da se uklopi u sterotipe koje nameću društvo, društvene mreže i svet mode. Pomislila sam, ne bi trebalo da život tako izgleda. To fizički i mentalno nije zdravo. Tako da, odlučila sam da napravim promenu. Više neću skidati odeću iz ispraznih razloga - napisala je Adrijana uz haštagove ceni sebe, prirodno je najlepše i prirodno je seksi.

 

foto: Profimedia

Ona je istakla da nije fer da nam društvo nameće kako treba da izgledamo i kako treba da se ponašamo.

 

- Ako mi dozvolite, hoću da vas podržim, da znate da smo tu i da vam pomognem da se osećate bolje. I ja imam probleme i nesigurnosti, i više se ne bojim da ih iskažem. Moj posao me stavlja pod ogroman pritisak da izgledam na određeni način, i razmišljala sam kako mi žene moramo da nosimo ogroman teret. Dosta mi je nametanja, mi kao žene ne možemo da nastavimo da živimo u svetu takvih površnih vrednosti. To nije fer prema nama, to nije zdravo, da nam društvo nameće kako da izgledamo ili se ponašamo. Hoću to da promenim u ime svoje bake, svoje majke, i svih žena prethodnih generacija koje su bile etiketirane, pod pritiskom ili pogrešno shvaćene. Napraviću ovu promenu tako što ću je najpre primeniti na sebi. Ja sam uz vas, i ostaću tu, hajde da je*eno promenimo svet - napisala je Adrijana.

makonda-tracker