Alka Vuica i Boban Piroman: Simpatije, pa saradnja

1
Pevači Boban Rajović i Alka Vuica za Story.rs otkrivaju sve o svojoj poslovnoj sradnji i duetskoj numeri Kralj i kraljica koju će uskoro objaviti

Jedan od naših najpopularnijih pevača u dijaspori i poznata dama iz Hrvatske, nedavno su se nakon niza interesantnih okolnosti odlučili da snime duetsku numeru, kojoj mnogi predviđaju uspeh čuvene pesme Kad zamirišu jorgovani.

- Alku sam upoznao na u jednom restoranu u Zagrebu pre pet meseci, kada sam bio gost na njenoj književnoj večeri. Oduševili su me stihovi koje sam čuo, pa sam poželeo da neki i otpevam, niz slučajnih okolnosti odložio je našu saradnju. Pre dve nedelje smo se našli, slušali smo muziku i rodila se ideja da napravimo duet. Prepravili smo pesmu koju sam želeo za sebe na duetsku i ispalo je fenomenalno. Naša zajednička numera se zove Kralj i kraljica – govori pevač Boban Rajović.

- Boban me je pre svega oduševio kao čovek, a potom i kao pevač. Naši glasovi su se odlično uklopili, s obzirom na to da smo i jedno i drugo karakterni pevači. Pesma koju pevamo je ljubavna balada, ljudi koji su je čuli rekli su nam da odiše iskrenim emocijama. Interesantna je i životna situacija o kojoj pevamo, a na kraju koje se muškarac vraća ženi. Moram vam otkriti da je Boban veoma popularna u Hrvatskoj, i da mi mnoge dame prilaze kako bi pohvalile i njegov izgled – otkriva za Story.rs Alka Vuica.

Danilo Mašojević

makonda-tracker