STALOŽENO UZ RAZGOVOR

Mnogo puta sam imala ljubavnih problema: Marina Visković odložila venčanje (FOTO)

0

"Poludela sam, ali..."

foto: dušan petrović
foto: dušan petrović

Iako je za kraj godine zacrtala da izda novi album, pevačica Marina Visković privela je kraju sve poslovne obaveze i uživa u prvim reakcijama na novi singl.

 

Marina Visković staje na ludi kamen: Bajkovito venčanje zakazano za maj (FOTO)

 

Kako se šuškalo da će na proleće konačno stati na ludi kamen sa verenikom Mirkom Vukovićem, ona kaže da su joj trenutno karijera i diplomske studije na psihologiji prioriteti.

 

Ne znam kako je u medije stigla vest da se udajem. Sa njim već živim godinama i sada mi je zaista fokus na albumu, tako da se neću smiriti dok to ne izađe. Poludela sam, ali želim da napravim promociju i žurku, mislim da to dugujem svima. Ne mogu sada da razmišljam o venčanju, ali kada budem zakazala datum, javiću vam. Do tada sam preokupirana poslom. Naravno da ću pozvati medije na moje venčanje da sve zabeleže i isprate.

 

U svakoj ljubavnoj vezi postoje ljubavni problemi, kako si ti izlazila na kraj sa njima?

- Mnogo puta sam imala ljubavnih problema. Ko ih nema. Nisam ekspolozivna u tim stvarima, baš treba neko mnogo da me iznervira da bih bacala stvari po kući. Svaki problem gledam da rešim staloženo i uz razgovor, jer mislim da je to najbolje rešenje.

 

Nastavak teksta pročitaje na sledećoj strani...

 

makonda-tracker