Lucija Šerbedžija: Moj otac je duracell deda

0
Hrvatska glumica Lucija Šerbedžija otkriva da li bi volela da njena deca Sergej i Anastazija budu glumci, ali i kakav je njen otac Rade Šerbedžija

Tridesetsedmogodišnja glumica Lucija Šerbedžija, koja je u braku sa srpskim rediteljem Filipom Gajićem dobila sada dvogodišnjeg sina Sergeja i šestomesečnu ćerku Anastaziju, prokomentarisala je da li bi jednog dana volela da vidi decu u svojoj profesiji.

- Nisam o tome razmišljala. Pretpostavljam da im neću braniti pokažu li interes za glumu ili režiju, ali sigurno ih neću ni gurati u tom smeru. Slediću njihove sklonosti koliko mogu i pomoći im da se razviju u smeru u kojem oni žele. Sergej za sada pokazuje najveći interes za muziku i nadam se da nije povukao na svog tatu koji jedini u obe porodice nema sluha. Nastja još uvek pokazuje interes samo za mene i hranjenje - kaže ponosna mama i otkriva da njen slavni otac Rade, iako ima 64 godine još uvek ne razmišlja o penziji.

- Duracell deda! Tako ga ja zovem. Uvek je puno radio, a i kad ne radi nađe sebi neku zanimaciju pa opet nešto radi, stalno je u nekoj akciji. Malo spava i uvek sve stigne. Ja ga gledam i umorim se gledajući taj tempo – tvrdi šarmantna Lucija i priznaje da joj je teško da uskladi privatne i poslovne obaveze.

- Znate kako se kaže, organizacija je najvažnija, i svi se nekako kad dođu deca organizuju, samo meni to nikako da pođe za rukom. I dalje sam najneorganizovanija osoba na planeti, a čim deca zaspu, satima blejim u Facebook – rekla je za Večernji list glumica koju uskoro očekuje premijera filma 72 dana u režiji njenog brata Danila Šerbedžije.

Jelena Kulović

makonda-tracker