otac i sin

Kada je Kosta kročio na scenu, tata je pao u drugi plan: Željko Joksimović otkrio je trenutak od kojeg mu je srce zaigralo (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Stockholm

09-12-2017 17:49h
A jel druge tate manje vole svoju decu i oni nisu ponosni?Volela bi samo znati da li je on svestan koju je glupost izgovorio?

Beograd

09-12-2017 19:40h
@Stockholm
Ne znam zašto mislite da je izjavio glupost? I ne, nisu svi očevi ponosni na svoju decu. I ne, ne vole decu svi koji ih imaju. Uvek imate i one druge tipove roditelja kojima ne biste ni kornjaču dali da čuva, a kamoli dete i plus da i ima svoje. O količini ljubavi već nećemo- ko više, a ko manje voli dete, apsurdno porediti. Zato, čovek ništa nenormalno nije izjavio. Ako je ponosan, a došlo mu je to da kaže, neka ga. Dete je lepo i kulturno pozdravilo sve i treba da bude ponosan. Ja bih bila. Da je dete bilo nestašno ili nemirno, a on da izjavi da je ponosan, pa da se i komentariše, ovako, nema potrebe.

Mama

10-12-2017 10:41h
Meni se ovo bas dopada. Manite se negativnih stavova. Covek voli svoju porodicu, ponosan je na svoju decu i treba da bude primer balkanskim muskarcima kako se muz sa postovanjem i divlhenjem ophodi prema svojij zeni. A vi neostvareni i nezadovoljni pruzite ljubav svojim bliznjim pa ce vam zivot biti lepsi. Bravo Željko i Jovana
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: