uspeh naš kreatora

Igor Todorović osvojio italijansku modnu scenu

0

Italijanska televizijska zvezda Mili Karluči ponela je odelo srpskog dizajnera povodom otvaranja nove sezone Milanske skale koju je direktno prenosio tamošnji nacionalni TV kanal Rai 1, dok su u publici sedeli najvažniji predstavnici političkog, biznis i zabavnog miljea.

foto: promo
foto: promo

Ovo je inače, prvi put u 239 godina dugoj istoriji Milanske skale, da domaćica gala večeri ponese odevne komade nekog srpskog dizajnera, na čemu mu se i javno zahvalila na svom zvaničnom Instragram profilu napisavši: „hvala Igoru Todoroviću na božanstvenom outfitu za večeras“.

 

Naš kreator nije krio svoje zadovoljstvo, pogotovo što je pohvale primio iz Italije u kojoj je i završio modu na čuvenoj akademiji „Koefia“.

 

 

A post shared by Milly Carlucci (@milly_carlucci) on

Velika je privilegija to što sam imao priliku da budem deo tako značajne manifestacije za celu Italiju, a na neki način ovo je moj povratak na tamošnju modnu scenu posle studentskih dana. Saradnja sa Mili Karluči je za mene ogromna čast jer je ona u svojoj bogatoj televizijskoj karijeri nosila i nosi najveća modna imena, a kako to obično biva, raditi sa tako velikim ljudima bilo je veoma lako i donelo mi je neizmerno zadovoljstvo. Unapred se radujem planovima koje sam tokom svog nedavnog boravka započeo u Italiji, i verujem da je ovo samo prvi korak u realizaciji brojnih ideja koje imam – kaže Igor.
makonda-tracker