Nekad i sad

Iz javnosti se povukla 2011. nakon pretrpljenog nasilja: Ja sam preživela, ali beba nije... (FOTO)

0

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev, nekada zaštitno lice Grand parade, nakon tragičnog događaja okrenula se pisanju i politici, gde se u sklopu partije bori protiv nasilja nad ženama.

foto: Kurir
foto: Kurir

Ljubinka Dobrosavljev važila je za jednu od najlepših voditeljki sa naših prostora. Ona se 2011. godine u potpunosti povukla iz javnosti, nakon stravičnog događaja. Nasilnik bio je njen bivši dečko i iako je ona izvukla živu glavu, beba nije.

Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije", ispričala je svojevremeno za Puls Buba.

Buba Dobrosavljev objavljuje prvi roman

Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona.

 

Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome... Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha.

 

Poslednje čega se sećam su reči: 'Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!' On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim", uz suze je tada govorila ona.

Naša savršena mala mešavina: Poznata voditeljka fotografijom bebice Srbiji izmamila suze radosnice iz daleke Kanade (FOTO)

 

Voditeljka se tek sedam godina nakon pretrpljenog nasilja vratila na male ekrane.

 

makonda-tracker