Nada Macanković i Bojan Janić: Naša ljubav je sve snažnija

Glumica Nada Macanković i odbojkaš Bojan Janić otkrivaju kako priželjkuju da uskoro postanu roditelji i objašnjavaju na koji način im polazi za rukom da održavaju svoj supružnički odnos na daljinu
0
1 / 3 Foto: Vladimir Šporčić

Šarmantna glumica Nada Macanković (28) i popularni odbojkaš Bojan Janić (27) koji su svoju dvogodišnju ljubav krunisali 22. maja sve intenzivnije razmišljaju o potomstvu. Dok maštaju o najlepšoj životnoj ulozi u kojoj žele da se oprobaju u najskorijoj budućnosti, harizmatična brineta i njen izabranik poželeli su da otvore dečiju igraonicu Biberče u kojoj su prvi gosti bili preslatki mališani Maša, Jovana, Aleksa i Petra, inače deca Bojanove sestre i njihovih kumova.

- Naravno da razmišljamo o porodici, ali nigde ne žurimo, ima vremena. Naša ljubav je sve snažnija - ističe odbojkaš ruskog Jaroslava, a njegova draga na pitanje o prvom detetu u dahu i sa osmehom odgovara: Sve u svoje vreme! Iako zbog njegovih poslovnih angažmana neretko održavaju emotivni odnos na daljinu, Nada i Bojan naglašavaju kako upravo zbog toga odlično funkcionišu.

- Poslovi su nam takvi da se često rastajemo i sastajemo, ali se baš zato trudimo da vreme koje provodimo zajedno bude kvalitetno. Do sada smo se dobro organizovali tako da nismo bili razdvojeni na duže i nadam se da će tako biti i ubuduće - siguran je poznati odbojkaš čija supruga priznaje da im se odnos nije značajno promenio otkako su stupili u bračnu zajednici.

- Veoma nam je lepo u braku. Bojan je, izuzevši kratka putovanja za vreme Svetske lige, od maja u Beogradu na pripremama sa reprezentacijom pa mnogo vremena provodimo zajedno - priča Nada koja je sa suprugom napravila odličnu organizaciju oko vođenja igraonice.

- Svojim idejama uticali smo na uređenje prostora, ali smo ipak glavni posao prepustili arhitekti. Napravili smo odvojene prostore za malu i stariju decu, kao i za roditelje. Igraonicu smo otvorili zajedno sa mojim drugom koga zovemo Biber, pa nam je prva asocijacija kada smo razmišljali o nazivu bila bajka Biberče - otkriva Bojan koji zbog svoje sportske karijere nije u prilici da se u većoj meri posveti vođenju novog biznisa.

- Bojan je prezauzet obavezama oko kluba i reprezentacije pa se ja angažujem oko ideja i organizacije, ali pošto sam pre svega posvećena svom poslu, a dosta vremena provodim sa Bojanom u inostranstvu, posao će voditi ljudi koje smo postavili na odgovorna mesta - kaže Nada koja spremno dočekuje i novu radnu sezonu, a prevashodno snimanje filma Četiri ruže, reditelja Vasilija Nikitovića.

Nikola Rumenić

makonda-tracker